Carolina van Dorenmalen

Met meer dan 128.000 volgers op Instagram inspireert Carolina van Dorenmalen (1989) van Foodie-ness haar lezers om gezonder te eten, meer te bewegen en bovenal gelukkiger te leven. Carolina is het levende bewijs dat sporten in een druk leven past en verantwoorde voeding een positieve draai kan geven aan je mindset. (ze viel zelf tenminste 17 kilo af)

Naast haar fulltime gezonde levensstijl heeft ze twee masters Business Administration afgerond, een traineeship als project-manager bij HP voltooid en brengt ze haar vrije tijd graag door met haar familie.

Na het succes van haar eerste boek, ‘Geluksfactor 10’, kwam Carolina in januari 2020 met haar tweede boek met de titel ‘Het Geluksdieet’. Onlangs ontving ze 2 Foodblog Awards in de categorien ‘Beste Foodvlogger/Youtuber’ en ‘Beste Insta-foodie’.

Dat jaar was de opmaat naar verdere groei van haar succesvolle platform Foodie-ness.
De brede samenwerking met Superkeukens betrof een groot deel communicatie op social-media, het schrijven van een receptenboek special en diverse kookworkshops op locatie.

Tijdens de zomermaanden was Carolina voor het tweede jaar op rij op televisie te zien bij RTL met het gezellige middagprogramma ‘BBQ Battle’.

In het najaar van 2020 was de samenwerking met Etos een groot succes. Carolina presenteerde een exclusieve sportcollectie die binnen twee weken volledig was uitverkocht.

Ook in 2021 ligt de volledige focus op het verder uitbouwen van het Foodie-ness platform dat in 2020 5 jaar bestond. Er komen twee nieuwe boeken en er staan verschillende nieuwe samenwerkingen in de agenda. Wordt dus vervolgd!

Talent Avenue verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Carolina van Dorenmalen. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.