Eline de Ruig

Als Entertainmentdeskundige schuift Eline de Ruig wekelijks aan in Koffietijd (RTL4). In die rol bespreekt ze niet alleen de nieuwste series, films en theatervoorstellingen, maar doet ze ook regelmatig interviews met internationale sterren én staat ze op vele rode lopers om verslag te doen van verschillende premières.

Niet alleen vanuit Nederland, maar ook over de grens. Vaste prik in Eline’s agenda is het Eurovisiesongfestival. Ze was erbij én deed verslag vanuit Tel Aviv (2019) en Rotterdam (2021). Niet alleen solo, maar ook samen in een serie vlogs met vriend en collega Patrick Martens.

De liefde voor entertainment komt niet helemaal uit de lucht vallen. Na een (voor)opleiding musicaltheater en studie journalistiek ging Eline meteen aan de slag als entertainmentredacteur. Met haar jarenlange ervaring is ze tot op de dag van vandaag altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit theater-, serie- en filmland. Vanuit die expertise schoof ze aan bij 5 Uur Live, de 5uurShow én recent ook in het programma van Mark Labrand op Radio 538.

Daarnaast inspireert Eline op haar Instagram-account de kijkers met het beste en meest actuele kijkadvies, bezoekt ze wekelijks theatervoorstellingen en vertelt ze haar volgers maar al te graag wat ze daarvan vond.

Talent Avenue verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Eline de Ruig. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Fotocredits: Merel van Dooren Photography.