Justine Marcella

Ontdek de Wereld van Royalty met Justine Marcella: DE Gids naar Koninklijke Pracht en Praal.

Stap binnen in de majestueuze wereld van koninklijke elegantie met Justine Marcella, de onbetwiste autoriteit op het gebied van royalty. Als gepassioneerde royalty-expert heeft Justine haar leven gewijd aan het ontrafelen van de geheimen van koninklijke dynastieën en het delen van de meest fascinerende verhalen.

Justine’s reis begon al in haar jeugd; ze groeide op naast paleis Soestdijk. Als afgestudeerd journalist ontwikkelde zij een diepgewortelde nieuwsgierigheid naar de geschiedenis van koninklijke families over de hele wereld. Van de glitter en glamour van koninklijke bruiloften tot de intriges aan het hof, Justine heeft zich vastberaden verdiept in de wereld van de kroon waardoor ze een schat aan kennis en inzicht heeft vergaard die haar tot een gerespecteerde expert maakt. Haar diepgaande kennis gecombineerd met een vleugje humor en charme maakt haar de perfecte gids om de complexe wereld van koninklijke etiquette en tradities te ontrafelen.

Maar Justine doet meer dan alleen royalty!
In 2019 deed zij mee aan het programma De Slimste Mens. Zij werd tweemaal dagwinnaar en hield zich vijf rondes staande. Programma’s die vaker een beroep op haar kennis hebben gedaan zijn RTL Boulevard, Blauw Bloed, SBS Shownieuws, Van Roosmalen en Groenteman, Op1, WNL, Koffietijd, Tijd voor Max en nog veel meer. Tijdens de kroning van koning Charles lichtte Justine de ceremonie live toe bij een 5-uur durende uitzending van de NOS. In 2022 was Marcella te zien als een van de deelnemers in het Videoland-programma Celebrity Apprentice. In 2023 en 2024 verleent zij haar medewerking aan het programma ‘Het jaar van…’.

Talent Avenue verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Justine Marcella.
Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan dagelijks voor je klaar.