Pernille La Lau

In 1997 begon Pernille haar tv-loopbaan bij het programma Het Nieuws op de commerciële tv-zender SBS6. Bij dezelfde zender werd ze ook geregeld ingezet als een van de presentatrices van de late editie van Hart van Nederland. In 2001 presenteerde ze op de commerciële zender Net5 de kennisquiz Het Syndicaat.

Na negen jaar bij SBS6 te hebben gewerkt, maakte ze in 2005 de overstap naar de publieke omroep Teleac. Daar presenteerde Pernille samen met Bas Westerweel het programma Bij ons thuis. Eind 2005 ontwikkelde La Lau voor dezelfde omroep het programma De Nationale Inburgeringstest.

‘Werken is voor mij spelen en daarom doe ik het met plezier. Ik noem dat Business Happiness en ik vind dat ik er om me heen nog te weinig van zie. Business Happiness wordt gevoed door interesse in anderen, nieuwsgierigheid, enthousiasme en improvisatievermogen. Het ontstaat door af en toe de IQ knop uit te zetten en de EQ en SQ (spirituele quotiënt) knop aan. Door te durven denken buiten de gebaande paden en door te leren zien dat iedereen uniek is en op zijn eigen wijze de wereld een stukje mooier kan maken.

In de meer dan 20 jaar die ik actief ben in de mediawereld als presentatrice van entertainment, nieuws- en wetenschappelijke programma’s voor RTL4, SBS, TROS, Veronica en NTR, heb ik zelf kunnen ervaren wie het voor elkaar krijgt zijn of haar publiek te beraken en ook écht te beroeren. Presenteren is een kunst waar geen vaste regels voor bestaan. Toch kun je het leren, zolang je maar de juiste handvatten krijgt aangereikt. Ik zou het super vinden om je op weg te mogen helpen.

Al meer dan 12 jaar begeleid ik mensen uit het bedrijfsleven; raden van bestuur, directieleden, sales management, ondernemers en presentatoren om op een betere (en leukere) manier te presteren en te presenteren. Tijdens mijn studie Internationaal Marketing Management heb ik de tools geleerd om de sterke eigenschappen van jou te vertalen in een pure zuurstof voor de strategische ontwikkeling van jouw bedrijf.

Door gebruik te maken van je individuele en persoonlijke talenten ontwikkel ik samen met jou een uniek “persoonlijk gouden kader” dat je meer houvast en vertrouwen geeft bij alles wat je doet. Het resultaat; betere prestaties en een flinke dosis extra business happiness!’

Na jarenlang samen met Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Vivian Slingerland en Patrick Martens Koffietijd gepresenteerd te hebben is Pernille vanaf  januari 2024 te zien met haar eigen, nieuwe RTL4 ondernemersprogramma ‘Zondag op Vier’ dat iedere zondagmorgen om 0930 uur uitgezonden wordt.

Talent Avenue verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Pernille la Lau. Wij zijn dagelijks bereikbaar voor meer informatie.