Irene Moors

Irene Moors (1967) woont in Heemstede en is in 2001 getrouwd met Barry Kroon. Samen hebben ze 2 kinderen, Rosalie(1998) en Tijn(2002).

Irene was op 8 oktober 1988 voor het eerst op televisie te zien bij de NCRV als presentatrice van het kinderprogramma Dit is Disney. In 1989 maakte zij de avontuurlijke overstap naar RTL, de eerste commerciële zender van Nederland. Daar werd zij omroepster en heeft zij het programma Telekids gestalte gegeven.

Na Telekids 4 jaar alleen gepresenteerd te hebben, kwam in 1993 Carlo Boszhard aan haar zijde (In 1991presenteerden zij al samen Hitbingo). Irene en Carlo werden een zeer succesvol duo en hebben na Telekids nog vele programma’s samen gepresenteerd, waarvan Life & Cooking / Life 4 You en de TV Kantine de bekendste titels zijn. Samen wonnen zij vele tv prijzen zoals de Margriet Kinder TV Prijs, de Zilveren TV Ster, de Beeld en Geluid Award, de Montreux Comedy Award en in 2010 de Gouden Televizier Ring.

Irene werkte ruim 26 jaar voor RTL en presenteerde daar vele programma’s zoals oa Eigen Huis & Tuin, De Bachelor, Doe een Wens, RTL Boulevard en Bouwval Gezocht. Irene is vanaf maart 2016, 3 jaar lang te zien geweest bij SBS6. Daar presenteerde zij oa De Perfecte Vraag, Naar Bed met Irene en Topper Gezocht. Irene is ook actief geweest in het theater, ze heeft radio gemaakt, verzorgde tekenfilmstemmen & voice overs en speelde rollen in diverse films.

Vanaf 2019 is Irene niet meer exclusief verbonden aan één zender en is ze op verschillende kanalen te zien. Zo is zij één van de gezichten van het online leefstijlplatform FoodFirst Network, was ze eind 2019 te zien als jurylid van het RTL4 programma Dancing with the Stars en nam ze de presentatie op zich van het programma Doorbakken bij Omroep MAX op NPO1. Vanaf 2020 is Irene ook online evenementen gaan presenteren voor diverse organisaties die, vanwege de corona maatregelen, andere vormen van communicatie met publiek en/of personeel zochten.

Irene is al vele jaren ambassadrice van de Vriendenloterij en Het Rode Kruis.

In 2022 zal Irene haar activiteiten als presentatie-coach en mediatrainer verder uitbreiden. neem eens een kijkje op haar website.

Talent Avenue verzorgt de exclusieve boekingen van Irene Moors. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.