Irene Moors

Irene Moors (1967) woont in Heemstede en is in 2001 getrouwd met Barry Kroon. Samen hebben ze 2 kinderen, Rosalie(1998) en Tijn(2002).

Irene was op 8 oktober 1988 voor het eerst op televisie te zien bij de NCRV als presentatrice van het kinderprogramma Dit is Disney. In 1989 maakte zij de avontuurlijke overstap naar RTL, de eerste commerciële zender van Nederland. Daar werd zij omroepster en heeft zij het programma Telekids gestalte gegeven.

Na Telekids 4 jaar alleen gepresenteerd te hebben, kwam in 1993 Carlo Boszhard aan haar zijde (In 1991presenteerden zij al samen Hitbingo). Irene en Carlo werden een zeer succesvol duo en hebben na Telekids nog vele programma’s samen gepresenteerd, waarvan Life & Cooking / Life 4 You en de TV Kantine de bekendste titels zijn. Samen wonnen zij vele tv prijzen zoals de Margriet Kinder TV Prijs, de Zilveren TV Ster, de Beeld en Geluid Award, de Montreux Comedy Award en in 2010 de Gouden Televizier Ring.

Irene werkte ruim 26 jaar voor RTL en presenteerde daar vele programma’s zoals oa Eigen Huis & Tuin, De Bachelor, Doe een Wens, RTL Boulevard en Bouwval Gezocht. Irene is vanaf maart 2016, 3 jaar lang te zien geweest bij SBS6. Daar presenteerde zij oa De Perfecte Vraag, Naar Bed met Irene en Topper Gezocht. Irene is ook actief geweest in het theater, ze heeft radio gemaakt, verzorgde tekenfilmstemmen & voice overs en speelde rollen in diverse films.

Sinds 2020 was zij onder andere jurylid bij Dancing with the Stars, presenteerde zij het programma Doorbakken bij Omroep Max en is ze te zien geweest in het RTL4 programma De Verraders.

Irene is al vele jaren ambassadrice van de Vriendenloterij en Het Rode Kruis.

In 2023 heeft Irene haar activiteiten als presentatie-coach en mediatrainer verder uitgebreid. Neem eens een kijkje op haar website. Tevens is ze sinds kort ook te boeken als trouwambtenaar om een huwelijksceremonie op haar eigen wijze te begeleiden.

Talent Avenue verzorgt de exclusieve boekingen en zakelijke belangen van Irene Moors. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.