Thom Goderie

Thom Goderie (32) werd geboren in Bosschenhoofd, hartje Brabant. Na zijn studie ‘Stedenbouw’ in Breda kwam hij al snel in het modellenwerk terecht. Eind 2011 maakte hij voor het eerst kennis met de entertainment industrie door de competitie ‘Mister Gay Nederland’ te winnen. Hij mocht Nederland vertegenwoordigen in Zuid Afrika en aanschuiven in talloze Nederlandse televisieprogramma’s. Hij werd unaniem tot favoriet van de show (Lekker Hapje) benoemd door Carlo en Irene die in die tijd nog wekelijks hun succesvolle programma Life for You presenteerden.

Sindsdien kwam Thoms carrière in een stroomversnelling. Hij werd gevraagd voor de meest uiteenlopende leuke opdrachten. Hij kreeg een wekelijkse column in HP de Tijd (Thompoes) en kreeg een item in de talkshow van Frits Huffnagel; Bubbels en Borrels.

Sinds 2019 werkt Thom bij SBS Shownieuws. In eerste instantie achter de schermen maar in de zomer van 2021 zette hij een volgende stap. Voor Shownieuws maakte hij destijds een online serie genaamd ‘Bekend in de Buurt’, waarin hij bekende Nederlanders op zocht om gezamenlijk hun favoriete plek te bezoeken.

Vanaf de zomer van 2022 is Thom te zien als vaste verslaggever van SBS Shownieuws.
Hij is regelmatig live op locatie of hij schuift aan in de studio om te praten over het laatste entertainment nieuws. Thom is een talent van de nieuwe generatie. Zowel de creatie van online content als het maken van televisie ligt hem goed. Thom is fris, vernieuwend en een aanrader om in de gaten te houden!

In augustus 2023 was Thom te zien als een van de kandidaten van ‘De Alleskunner VIPS’.

Talent Avenue verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Thom Goderie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.