Sandra Ysbrandy

Na jarenlang voor de Rabobank te hebben gewerkt als communicatie adviseur werd Sandra Ysbrandy in 2009 door een docent van de koksopleiding gevraagd om mee te doen aan een screentest voor de EO.

3 jaar lang was Sandra de vaste kok in het programma ‘Het Familiediner’ van Bert van Leeuwen. Haar bevlogenheid, enthousiasme, persoonlijkheid en vakkennis vielen op. Ze werd gevraagd om de overstap te maken naar RTL4 en Rudolph van Veen op te volgen in het populaire zondagmiddagprogramma ‘Life4You’ van Carlo en Irene. Dit heeft zij 3 jaar lang met veel plezier gedaan.

In september 2015 maakte Sandra de overstap van RTL4 naar SBS6. Ze werd gevraagd om samen met Kim-Lian van de Meij en Dirk Zeelenberg het zondagmiddagprogramma ‘Thuis op Zondag’ te gaan presenteren. Ook weer een mooie uitdaging die ze met beide handen heeft aangepakt.

Maar Sandra doet veel meer! Zij studeerde Natuurvoeding, Voeding & Hormonen en volgde de beroepsopleiding Health & Nutrition tot vegetarisch chef. Haar passie voor gezondheid en vitaliteit leidde in 2020 tot de oprichting van haar bedrijf Color Your Food. Een online platform met een uniek aanbod aan trainingen, masterclasses, kookvideo’s en gezonde leefstijltips voor bedrijven en hun medewerkers gericht op duurzame leefstijlverandering.

Sinds het najaar van 2016 is Sandra Ysbrandy terug bij de NPO. Ze kookt op de donder- dagen in het populaire middagprogramma ‘Tijd voor Max’ en presenteert samen met Mounir Toub, het dagelijkse kookprogramma ‘Kook mee met MAX’.
In het najaar van 2020 was alweer het vierde seizoen op televisie te zien. In het voorjaar van 2021 startten te opnames van seizoen vijf. Vanzelfsprekend stond ook toen gezonde- en verantwoorde voeding centraal. Deze serie is nog steeds dagelijks te zien bij Omroep Max.

Vanaf eind augustus 2021 was Sandra te zien in het populaire programma Expeditie Robinson. Wat heeft ze dat fantastisch gedaan! Het was een geweldige ervaring die volledig aansluit bij hetgeen Sandra op dit moment dagelijks bezig houdt: volledige focus op vegetarische voeding. Een logisch vervolg hierop is het binnenkort te verschijnen kookboek.

Sinds februari 2022 is Sandra trotse nieuwe ambassadeur van de Nierstichting. Een maand later heeft ze een meerjarige samenwerking met LIDL gesloten voor het maken van prachtige food-content en diverse marketing-communicatie activaties. In het najaar van 2022 was Sandra te zien als kok in het populaire middagprogramma EigenHuis en Tuin op RTL4.

Begin januari 2023 heeft Sandra haar nieuwe kookboek gereleased (Eet beter, niet minder) dat in eerste instantie uitsluitend te koop was bij LIDL. Ook het komend jaar staat er een hoop op stapel zoals diverse nieuwe YouTube series voor LIDL, diverse televisie opdrachten en talloze samenwerkingen met merken.

Talent Avenue verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van Sandra Ysbrandy. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.